tsauki (:

Teretulemast minu blogisse! :)

Tuesday, December 14, 2010

Niisama:)

Tahaks praegu soojale maale minna. Tegelt me kunagi kolime sillega sinna niikuinii, ostame kaks maja sinna palmide all. Kindlasti ookeani äärde ja majadel on kindlasti terass.
Aga jah me võiks ka klassiga olla öösel koolis ja siis õudusjutte rääkida. Ja enne seda vaadata mignit õudukat. Midagi täiega õudsat, et vaadata ka ei julgeks. Ja peale seda mignit lahedat filmi. Mittte nii õudsat. :) Oooooooooooh, ja siis võiks ju vaime ka kuskil kutsuda. Täiega kõva oleks. :D Kooolis oleks vähe õudne kutsuda ju . Seal niigi kummitab, üli laheks oleks nagu. Äkki saame ööseks jääda. Peaks õpetajale räääkima ikkagi. Paljud klassid on ju kooolis öösel olnud. 9. a klass oli ka alles hiljuti öösel seal .. :)
Ja siis me võiks minna klassiga kuskile kaugele reisima, mitmeks päevaks. Ajah, mai lõpus me upume ära ju, niiet jah..
Nii, et mis siis nädalavahetusel teeme? paneme mölllllu. kõik on kutsutud sille juurde. okei, tegelt me lähme hoopis mirage. !!!!! :D ok, tglt kui mingeid plaane on, siis helistage meeileee.
Teate, võiks suvi olla. Kui jõulud ja aastavahetus ära on, võiks kohe tulla suvi . eks?! ma tean.
Aga see et, jõuluball tuleb ju. A+...=(L) ;)
eks ise teate, kes need on.
Aga sessuhtes, et me praegu lõpetame. Me ujuma. kallli-kalllli, kiiisudmiiiisud!!! (K) olge vahvad! ;*

' A & G & S .

14. detsember.

Töpa tunnis tegime siis piparkooke, koos Anne klassi väikestega. Me mõtlesime teha poparkoogimaja ja igast asju veel sinna sisse, kuigi see just täpselt selline ei tulnud see. Me tegime pooliku maja. Meile ikkagi meeldib, ma teiste kohta täpselt ei tea:). Olime tegime koos sille ja getuga, moodustasime 3-4 rühmad. Kõik tegid midagi lahedat. Ainult kahju oli see, et see maja lagunes kohe ära ja me ei saanud seda isegi kaasa võtta kooli, siis siiski oli tore seda teha.:) Piparkookide pildid läksid võistlusele.:D:D:D

Monday, December 13, 2010

Jõuluvaheaeg!


Ootan väga juba jõule jõuluvaheaeg on suht tihedalt planeeritud, eriti enne vaheaega. 17-19 olen Rakveres võistlustel, 22. on jõuluball , aa ja 20 on klassireis ka. Klaasireis on kuutsemäel, kuskil Tartu pool, lähme lumelauaga sõitma ja suusatama, mina arvatavasti lähen lumelauaga sõitma, kuigi ma pole sellega ennem sõitnud, aga tahaks proovida. Viimasel nädalal on veel nii palju õppida ja võistluste pärast on palju töid tegemata ja pean veel neid ka järgi tegema. Paljud kingid on veel ka ostmata. Nende otsimine võtab ka palju aega. Järgmine reede on juba jõulud ja suur pidu sugulastega tuleb. 25. on kirssidega jõulupidu ja  vaheajal on kindlasti ka trenn mitu korda. JA siis see aasta ära lähebki, uus aasata tuleb koos euroga, mis mulle väga ei meeldi, aga elan üle. Kindlasti peame ka perega aastavahetust pidu, raketid ja värgid.  Kindlasti teen palju asju veel vaheajal, aga kõike ette ei tea.  


Kaardid:)

Igav hakkas ja tegin veel paar kaarti. Mulle meeldivad need rohkem.
 kohe-kohe on jõulud, ootan neid juba väga, sest õppimine on ära väsitanud:d
Ilusat 3. adventi! :)

Tuesday, November 30, 2010

Jõulud!

Kohe varsti on jõulud, tegime tunnis jõulukaarte. Siin on siis minu oma, üritasin teha natuke vanaaegses stiilis, sest mullle meeldib nii rohkem.

Häid jõule kõigile.!

Wednesday, November 3, 2010

lemmmmiks blogiii .. wiiiiii ,

Nii, minu lemmiks logi on Sille oma, sest see o väga kaunis ja hea kujundusega, ja üldse väga tore ja armas. :) seeee on ta blogi : http://silleloo.blogspot.com/

minu vaheaeg!!!!

Mina käisin siis vaheajal Rootsis, kus oli väga lahe, eriti laevas, kõik inimesed laevas olid lahedad, väga meeldis mulle mu lahe rootsi reis, rootsi kesklinn oli väga lahe, seal käisin riideid ostmas. Veel käisin Tallinnas, seal otsisime korterit, ei, ma ei koli sinna, otsisime emale töö korterit, kus olla nädala sees. Sünnipäeval käisin ka.  Vaheaeg läks väga LAHEDALT, aga kiirelt. :( aa. ma muidugi käisin ka vanaema ja vanaisa juures ja tegelesin koeraga, sügasin, kammisin, jalutasin ja igast asju tegin veel temaga. Emaga käisin saapaid ka otsimas linnas, sellega läks nagu peaaegu terve päev ära, aga noh, Noonii  nüüd peaks kõik olema, kui midagi veel meelde tuleb kirjutan veel.



LUULETUS:

 

Sügis on saabumas
Juba puhuvad tuuled
jah - need on sügise huuled...
Juba kallab vihma
Jah, see on kallis sügis.

Tuesday, October 19, 2010

20 oktoober.

Vaheajal lähen kindlasti Rootsi, ka Haapsalusse lähen vaheajal. Muidugi lähen trenni ja vb võistlustele. Rohkem plaane vaheajal pole, kindlasti teen palju asju veel, aa ja tallinnasse lähen vaheajal ka.ö

Tuesday, October 12, 2010

Eelmine nädal.

Eelmisel nädalal käisin võistlustel, kus muidugi võitsime. Midagi erilist rohkem ei teinud, muidugi trennis iga päev.
 Varsti on vaheaeg ja ootan seda, sest vaheajal on plaanis minna Rootsi ja Haapsalusse. Aa ja eelmine nädal  käisin vanaema ja vanaisa juures. Niisama sõpradega olin ka.

Niisama.

Geograafia võiks ikkagi ära jääda, tore oleks:) Meil ikka koolis nii lahedad inimesed, getu sünna oli ka 21 september, see oli nii lahe, et isegi nädal aega hiljem räägiti sellest.

Tuesday, September 28, 2010

minu nädal.

Kooliga käisime esmaspäeval spordipäeval, seal jooksime krossijooksu ja mängisime petangis. Teisi-, kolma- ja neljapäeval on tavalised tunnid sel nädalal. Reede on õpetajatepäev, seega ka vähe tunde ja peale seda külastan paari kohta.